Със или без Фернандо Каранга? Нестор Ел Маестро избра 11-те на ЦСКА за подновяването на сезона?


Със или без Фернандо Каранга? Нестор Ел Маестро избра 11-те на ЦСКА за подновяването на сезона?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

11382 0

Пролетният дял от сезона в Първа лига чука на вратата, а отборите вече планират как да стартират по най-добрия възможен начин. Изключение не прави ЦСКА, чийто треньорски щаб изглежда е напред с материала.

Нестор Ел Маестро и помощниците му са избрали стартовите 11, с които "армейците" ще изиграят първия си официален мач за годината. Поне това твърди "Тема Спорт".

Какво предстои? 

Още: 21-годишен българин иска да си тръгне от ЦСКА, Ботев Пловдив следи ситуацията?

31-кратните шампиони се изправят срещу Ботев Враца в новия си импровизиран дом - стадион "Васил Левски". Срещата ще се изиграе там поради реконструкцията на "Българска армия". Тя е насрочена за неделя (18.02) от 17:45 часа.

Как ще изглежда съставът на ЦСКА?

Както е известно, аут от първия двубой са твърдите титуляри Густаво Бусато и Марселино Кареасо. Те изтърпяват наказание от 1 мач поради натрупване на жълти картони.

На мястото на полузащитника ще застане новото попълнение Улаус Скаршем. Той най-вероятно ще бъде поставен отдясно на централната зона. Норвежецът е спечелил доверието на наставника си с изявите си в Турция. Единствено той от новите ще стартира като титуляр срещу врачани.

Още: Отпадна още един вариант: Дюкенс Назон няма да играе в руски отбор

Другите двама такива - Фернандо Каранга и Мартин Стойчев, все още не са влезли в оптимална форма. Възможно е те да се появят в даден етап от двубоя като резерви.

Вместо Бусато, въпреки доброто представяне на Марин Орлинов, ще започне Димитър Евтимов. На двата бека пред него са Иван Турицов и Тибо Вион, а пред тях Амос Юга. Компания на Скаршем в средата ще правят Тобиас Хайнц и Джонатан Линдсет.

Атаката на "червените" повеждат Дюкенс Назон и Матиас Фаетон. Единствена дилема пред Ел Маестро се явява изборът на партньор на Християн Петров в центъра на отбраната. Много вероятно е там да застане Браян Кордоба, тъй като Юрген Матей все още не е напълно възстановен, а Енес Махмутович не очарова особено с представянето си.

Още: Фернандо Каранга пред повторен дебют за ЦСКА, Нестор Ел Маестро го пуска на 10-и февруари

Не е само треньорът на Ботев: ЦСКА има и друг вариант за заместник на Нестор Ел Маестро, с когото е в постоянен контакт

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички