Стряскащ слух при аматьорите: ЦСКА във "В" група и следващия сезон


Стряскащ слух при аматьорите: ЦСКА във "В" група и следващия сезон

942 0

Плашещ слух обикаля из клубовете от Югозападната "В" група. Според "меридиан мач", все по-упорито се твърди, че ЦСКА няма да покрие критериите за лиценз за "Б" група и през следващия сезон "армейците" ще се състезават в третото ниво на футбола ни.

Сигурно е, че "червените" ще спечелят първото място в своята група. В момента отборът на Христо Янев е убедителен лидер с цели 8 точки аванс пред втория Витоша (Бистрица) - 48 на 40. Веднага след "тигрите" се нареждат Сливнишки герой с 37 пункта и Септември (Сг) с 32. Всички тези тимове ще бъдат облагодетелствани от евентуални проблеми с лицензирането на ЦСКА и може да се окаже, че второто място ще даде право на промоция в професионалния футбол.

"Червените" имат куп изгубени дела във ФИФА, които ще влязат в сила в момента, в който клубът се класира в "Б" група. Те могат да отпаднат само чрез плащане на дългове, каквито към момента не са направени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички