Странно движение на коефициентите на Ботев - ЦСКА


Странно движение на коефициентите на Ботев - ЦСКА

4341 0

Днес от 15:30 часа е съдбоносното за "Левски" дерби между Ботев (Пловдив) и ЦСКА, което предизвика сериозни полемики през последната седмица, а сега е на път да тръгне още една.

Справка със световните букмейкъри показва, че в последните 24 часа има голям спад в коефициента за победа на "канарчетата" днес в Коматево.

Както е известно, част от феновете се обединиха около тезата "да се легне" на Ботев, за да бъде изхвърлен "Левски" от топ 6, което ще е нова срамна страница в историята на 101-годишния клуб.

В същото време слабата форма на ЦСКА също не е за пренебрегване, като отборът почна с две загуби и все още няма отбелязан гол през 2015 година.

Няколко световни букмейкъри вече спряха да приемат залози за срещата, а тези, които оставиха събитието в програмата си, побързаха да намалят драстично ставката за успех на Ботев, която варираше между 1.95 и 2.55.

В момента победата на пловдивчани се оценява на не повече от 1.60, а в българският букмейкър Еврофутбол Ботев е с коефициент 1.35.

Явно букмейкърите са се уплашили от писанията през последната седмица, както и от слабата форма на "червените". Все пак, надяваме се всички в мача да е под знака на феърплея и по-добрият отбор да спечели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички