Стойчо Стоилов атакува пореден отбор от Първа лига


Стойчо Стоилов атакува пореден отбор от Първа лига
Снимка: БГНЕС

2017 0

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов публикува любопитен статус в социалната мрежа Facebook 24 часа след двубоя с Верея (3:0). В събота около 22:00 часа Стоилов написа: "От очевидци: едни 50 000 се разхождаха в съблекалнята на верейките, но така и не се разбра къде отидоха?". Не за първи път Стоилов хвърля обвинения към отбори от Първа лига, като половината клубове вече попаднаха под неговия "обстрел".

Централният нападател Фернандо Каранга пък благодари на феновете на ЦСКА за подкрепата и им честити 69 години от първата титла, спечелена през 1948-а.

"Поредна стъпка към голямата ни цел, за която всички жадуваме! Посвещавам гола си на всеки един поотделно и най-вече на тези невероятни фенове, които прегърнах (б.р. - тези с инвалидни колички на пистата на "Армията")! За мен те са много важна част от нашето семейство и искрата в очите им, която видях, беше наистина нещо много специално за мен! Поздравявам всички цесекари с 69-годишнината от първата ни титла!", написа Каранга в социалните мрежи. Бразилецът в момента чака издаването на български паспорт, като развитие по въпроса вероятно ще има до края на годината.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички