Стойчо с реверанс: Братя Домусчиеви са пример и светлина в тунела


Стойчо с реверанс: Братя Домусчиеви са пример и светлина в тунела

5247 0

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов нападна Лудогорец след равенството между двата тима в дербито на кръга, но на пресконфернцията направи реверанс към шефовете на разградския клуб - Кирил и Георги Домусчиеви.

"Те купуват футболисти с много пари. Братя Домусчиеви дават пример как се прави голям футбол. Не може с трохи да се прави голям футбол. Благодарение на тях отново се говори за българския футбол. Те са светлина в тунела", заяви той с далеч по-спокоен тон.

Въпреки това Младенов защити тезата си за съдийската подкрепа за Лудогорец.

"Навсякъде, където посоча има скандални ситуации, и то само в едната посока. Не е необходимо да им завиждаме, но не трябва да си затваряме очите за другите неща. Дай Кайсара да изрита Карачанаков, ама да го подминем, защото сме изгонили друг. При нас като се плати премия или като се даде заплата се пляска. Като се плати токът е същото. От другата страна не е така. Имат си уникална база, за която шапка им свалям. Единственото ни самочувствие идва от марката "ЦСКА” и от феновете ни, защото ние имаме най-много фенове. Самочувствие дава, когато извадим 1,5 млн евро и вземем бек от Испания. Без тези неща не можеш да имаш успехи”, коментира специалистът, който остава без победа срещу шампионите.

"Ние нямаме фитнес, нямаме възстановителен център, трябва да сме магьосници. В Лудогорец всичко им е на топ ниво, на нивото на Реал (Мадрид) – така се прави", допълни той.

Младенов разясни и ситуацията със забавянето на заплатите на играчите: "Футболистите си взимат редовно заплатите, с по 15-20 дни закъснение. Има няколко забавени премии и това е".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички