Стойчо отрече за неустойка: Разтрогнах по взаимно съгласие


Стойчо отрече за неустойка: Разтрогнах по взаимно съгласие

1120 0

Бившият вече наставник на ЦСКА Стойчо Младенов не е разтрогнал с "червените" по вина на клуба заради просрочени задължения, а по взаимно съгласие. Вчера той се появи на "Българска армия" по едно и също време с очаквания като нов главен акционер Юлиян Инджов, който започна финансов одит в клуба.

"Не искам да ми бъде плащана неустойка. Това е поредна спекулация, разпространена от гробокопачите на ЦСКА. Бях на "Армията" именно поради тази причина - разбрахме се с ръководството на клуба да разтрогнем по взаимно съгласие. Така че не претендирам за никакви пари освен тези, които ми се дължат към момента на напускането ми", заяви Младенов пред "Лайвспорт".

Заедно с него молби за напускане подадоха още помощниците Анатоли Нанков, Тодор Янчев, Стойчо-Младши и анализаторът Бисер Цолов. На "Армията" поне засега остават треньорът на вратарите Стоян Колев и кондиционният специалист Ренато Шмит. Колев може да остане в новия щаб или да заработи в школата. На Шмит ще му бъде предложено да разтрогне по взаимно съгласие, пише "Тема Спорт".

Спецът бе поканен в ЦСКА от Стойчо Младенов и подписа с клуба само преди двадесетина дни. При него най-вероятно ще се стигне до изплащането на сериозна компенсация. Точно заради нея той не е подал молба за напускане по взаимно съгласие.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички