Стойчо няма право да развява бялото знаме сега


Стойчо няма право да развява бялото знаме сега
Снимка: БГНЕС

1793 0

Че ЦСКА е раздиран от финансови и организационни проблеми, е ясно. Че на клуба ще са необходими още години, за да ги преодолее, надали някой ще оспори. Че е смешно на този фон да поставяш за цел групите на Шампионска лига - смешно е.

Също толкова неприемливо е обаче "червените" да абдикират от титлата след само два изиграни двубоя от пролетта. Столичани все още са в челото на класирането, конкурентът за златото Лудогорец е в колеблива форма, а до края на сезона остават още два месеца и половина и твърде много мачове. След 0:1 от Берое обаче "армейците" се държаха така, сякаш шампионатът вече е приключил. И вместо да се концентрират върху отчайващо слабата игра и възможностите за излизане от кризата, започнаха с оправданията.

Стойчо Младенов безспорно има огромен принос в стабилизирането на клуба през последните две години. Почти сигурно е, че без него тимът отдавна щеше да е приключил съществуването си. Ако чувства отговорност към клуба и привържениците обаче, той няма право да развява бялото знаме толкова прибързано в толкова важен момент. Длъжен е поне да потърси решения на проблемите и да се бори, докато шансът за титлата е на лице.

В такъв случай дори да не успее, феновете ще му простят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички