Стойчо Младенов възмутен от играта на ЦСКА срещу Академия Пандев


Стойчо Младенов възмутен от играта на ЦСКА срещу Академия Пандев
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1474 0

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори след загубата на "червените" от Академия Пандев с 0:4 в последната контрола на тима в турския курорт Белек. Това беше втори мач за "армейците" за деня, след като сутринта те победиха Шахтьор Караганда с 5:1. 

"Колкото и да не ми се иска да го кажа, все още нямаме два равностойни състава, това е очевадно. Разбира се, това което имаме като изисквания за контрола на топката, организацията, дефанзивен план, липсваше агресията. Беше едно лежерно темпо, което даде голямо преимущество на противника, естествено за това провинение всички състезатели ще бъдат глобени, защото това поведение не се търпи в ЦСКА", беше категоричен Младенов.

"Тука говорим за поведението, това, което имаме като изисквания и това което да се спазва. Показаха, че повечето не могат да ме впечатлят. Аз не искам да си вадя генерални изводи от тази контрола, но всички тренировки аз виждам нещата и няма как някой да ме подведе. Не обръщаме голямо внимание на резултата, но той е показателен за състезанието на футболситите на терена. Приемам, последен ден, изнервени сме, прибираме се, но и сутрешният състав беше в същите условия.

Няма да се случи такова нещо, ръководството ще реагира своевременно. Аз знам за какви хора работя. Вие говорите за Чорбаджийски, за Мазику, кой ще играе тогава? Имаме един състав, който искаме да надграждаме и искаме два равностойни състава, но още ги нямаме. Ръководството знае моите желания и претенции. Тази контрола единственото нещо, което може да се приеме като оправдание това е, че е последен ден, че голямо напрежение се натрупа, но това е много минимално оправдание.

"Продължаваме да усъвършенстваме това, което показахме в първата и втората контрола и днес сутринта също, имаме неща, които трябват много повторения, за да се усвоят и да се правят с лекота като комбинации. До този момент положително вървим и се развиваме и сега в шампионата сме готови да покажем това лице, което показахме в много мачове през есента. Това постоянство трябва да присъства в пролетния дял от шампионата", завърши Стойчо Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички