Стойчо Младенов: Всичко се развива чудесно


Стойчо Младенов: Всичко се развива чудесно
Снимка: Иван Йочев

3787 1

Стойчо Младенов изведе ЦСКА до нова победа в "А" група. След мача с Ботев той бе изненадващо спокоен, като даже не каза нито дума за съдията или някоя конспирация.

"Това, което Ботев направи през първото полувреме, заслужава похвали. Затвориха се добре, бяха агресивни, ние имахме две ситуации. Не можахме да влезем в мача заради тримата халфове, които бяха мудни и бавни, второто беше коренно различно. Тогава увеличихме оборотите, имахме острота в предни позиции", започна той интервюто си пред Диема.

"Най-после имаме Сектор Г, феновете са този фактор, който стимулираха играчите да вземат мача. Луис Соарес може много повече, той е нещо, което до този момент сме нямали. Трудна му е адаптацията, вече е във форма да ни помага във всеки мач. Днес реши мача.", добави Младенов.

"Играем мач за мач- това е нормално, в ситуацията в която взехме клуба, всичко се развива чудесно, всеки дава максимума, не пести сили. До този момент се справяме, да правим нов отбор е крайно изтощително, но благодарение на феновете, които стоят зад нас и ни дават мотивация, се справяме", каза още той.

"В паузата ще дадем на Вальо Илиев време и възможност да се възстанови. Той е много важна фигура, капитан на отбора, знае какво да каже и как да го каже, не е от глухонемите футболисти", завърши треньорът на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички