Стойчо Младенов след 1:1 с Пирин: Разликата с Лудогорец не е толкова голяма


Стойчо Младенов след 1:1 с Пирин: Разликата с Лудогорец не е толкова голяма
Снимка: Lap.bg

1604 0

Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, призна, че отборът му е допуснал грешната стъпка при равенството - 1:1, срещу Пирин поради неправилно позициониране и липса на "мъничко" класа.

Младенов не пропусна да благодари на феновете на "червените", с които акцентира, че ще са заедно "ръка за ръка" до последната битка на войната, която са повели.

„Силно първо полувреме, играхме добре, но в крайната фаза не бяхме напористи и концентриране. Отбелязахме гол през втората част, но не го съхранихме. Без голово положение от елементарно центриране, миг загуба на концентрация и неправилно позициониране, те успяха да изравнят. Малшанс днес“, каза Младенов. 

„В последните 7-8 минути се прибрахме до наказателното поле. Трябваше да ги пресираме в средната тренира, но отстъпихме. Невъзможно бе да върнем гола с последен щурм и натиск.

Не ни достига това, което коментирам и говоря от първите мачове. Липсва мъничко класа. В последното докосване е класата, която трябва да покажем. Лош избор на решения. Тук трябва да прибавим класа – с много работа и търпение. Имаме състезатели, които имат нужните качества, но трябва време и търпение“, добави още треньорът.

„Разликата с Лудогорец е и голяма и не толкова. Имаме мач по-малко, а и директен двубой. Може да обърнем нещата в наша полза. Отборът има развитие и то позитивно. Трябва да наблегнем на лъкатушенето и непостоянството си“, заяви Младенов.

„Благодаря на феновете, но не е необходимо, защото аз ще си платя глобата, но те настояват. Ще бъдем ръка за ръка до последната битка във войната, която сме повели“, заяви треньорът на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Национален отбор


ВИДЕО: Какво каза френският коментатор, докато Мичмана раждаше "Господ е българин"?

Емил Костадинов е едно от най-важните имена в историята на българския национален отбор по футбол. Той е допринесъл...

Реклама

Най-четени новини


виж всички