Стойчо Младенов похвали футболистите и характера на ЦСКА


Стойчо Младенов похвали футболистите и характера на ЦСКА
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1035 0

Предводителят на ЦСКА - Стойчо Младенов, остана много доволен след успеха с 2:0 на "червените" над Арда в предпоследния 1/8-финал за Купата на България. Младенов похвали дисциплината и успеваемостта в двете фази на терена от своите футболисти и адмирира начина на игра, по който столичани играха. 

„Важна беше победата и то с отлична игра. Изключително добра тактическа дисциплина. Това трябва да правим във всеки един мач. Никога не сме пренебрегвали статичните положения и работим върху тях. Около 40% от мачовете се печелят след такива изпълнения. Ако е така Кайседо да вкарва и да печелим, не е хубаво. ЦСКА е голямо име и не трябва да зависи от един футболист. Да, казах го след мача с Берое за липсата на Кери, но не трябва зависим от това. Кайседо бележи и показа, че е много ефективен. Не трябва отделни личности да печелят мачовете. Необходимо е да му създаваме положения и той да е ефикасен“, коментира Младенов.

„Имаме частичен проблем, който с поставянето на Кери го решаваме. Мислим по всички въпроси, но ще дойде зимата и лятото и ще решим проблемите си на трансферния пазар. ЦСКА какъвто и противник дойде ще го мислим през пролетта. Голяма важност има домакинството, защото с нашите фенове ще решим“, добави още треньорът на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички