Стоян Орманджиев подкрепи Ел Маестро, обясни за забавените заплати и защо Левски има повече фенове на стадиона


Стоян Орманджиев подкрепи Ел Маестро, обясни за забавените заплати и защо Левски има повече фенове на стадиона
Снимка: Lap.bg

10252 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Стоян Орманджиев говори за ситуацията при "червените", като засегна някои важни теми преди двубоя с Левски. Освен това призна, че има известно забавяне на заплатите, като коментира и защо посещаемостта на Левски е много по-добра.

Според него не е справедливо само Нестор Ел Маестро да бъде винен за слабата игра и да бъде сочен с пръст. "Всички в клуба сме изключително разочаровани от слабото представянето в последния мач срещу Локомотив Пловдив, но нека не бъдем крайни в оценката си и обобщаващи за дълъг период от време, защото само 10 дни по-рано победихме Ботев с 4:0. Не съм съгласен, че играта е изключителна слаба във всички мачове през последните три години, но да – незадоволително е представянето с оглед много високия критерий, който има за резултатите на ЦСКА. Така и трябва да бъде. Съгласен съм, че ни липсва постоянство", сподели той пред "Тема спорт".

Защо Левски има по-добра посещаемост?

Още: Край! Шеф в ЦСКА разкри дали Любослав Пенев ще наследи Нестор Ел Маестро

Той обясни, че са разбираеми претенциите на привържениците, защото ЦСКА трябва да бъде по-смел и доминиращ. "Надяваме се да дадем отговор на всички критики с игра в неделя срещу Левски. Вината не е само в треньора, отговорност носим всички – от футболистите до нас. Но сега, дни преди най-голямото дерби в България, да се сочи с пръст виновник, е изключително неправилно и вредно".

Относно по-ниската посещаемост на мачовете на "червените". "Колкото и да съм сантиментален към "Българска армия", трябва да призная, че в сегашния му вид, посещаването на стадиона е неприятно. Относно доверието към ръководството – нормално е, когато резултатите липсват, доверието да е разклатено. Каква по-голяма стратегия от построяването на нов стадион".

Платеното към НАП и забавените заплати

Орманджиев обясни за забавянето на заплатите

Още: Сектор "Г" обяви шествие за феновете на ЦСКА преди Вечното дерби с Левски

Орманджиев призна, че има забавяне на заплатите, но то е само 2 седмици, като внесе уточнение и за плащането към НАП на над 3 млн. лева. "Ние сме един от малкото напълно прозрачни клубове, които наред с всички данъци години наред плащахме и висок наем за стадиона и Панчарево. Не се крием зад разсрочвания и други похвати. Сами може да си направите сметка дали 3.5 милиона е малка или голяма сума. По повод излязлата некоректна информация за заплатите – да, забавяне има. То обаче е от порядъка на 2 седмици и предстои плащането да бъде направено в кратки срокове, но всички в клуба проявиха разбиране, защото досега винаги сме били изрядни и ще продължим да бъдем". А стана ясно, че Християн Петров и Мартин Стойчев са с тежки контузии, ЦСКА с още проблеми срещу Левски.

Още: Нестор Ел Маестро изгледа Септември - Спартак Варна на живо (ВИДЕО)

Левски пусна допълнително билети за свои фенове срещу ЦСКА

Цифрите говорят: Марин Петков от Левски въобще няма да липсва за Вечното дерби срещу ЦСКА

Стадион "Българска армия" в невиждано състояние, демонтажът е жесток (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички