Стоилов за Каранга: Ако се стигне до трансфер, сумата ще бъде умопомрачителна за българския пазар


Стоилов за Каранга: Ако се стигне до трансфер, сумата ще бъде умопомрачителна за българския пазар
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1616 0

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов заяви, че отборът му е готов да спечели битката за титлата и освен Лудогорец, не изключва и Левски от нея. 

"Левски си е Левски. Имат много фенове. В едно дерби с тях никога не може да знаеш какъв е крайният изход. Никога не се знае кой ще победи в такова дерби. Това е интересното на футбола. Левски си е Левски. Имат много фенове. В едно дерби с тях никога не може да знаеш какъв е крайният изход. Никога не се знае кой ще победи в такова дерби. Това е интересното на футбола",заяви Стоилов в "Домът на футбола".

"Никога не е имало колебание в нас към треньора Стамен Белчев. Било е само в медиите и е било опит за дестабилизиране на клуба от част от медиите. Ръководството е било плътно зад Стамен Белчев и е доволно от него. Той има крайната дума за всеки един играч", допълни още той по повод това дали са обмисляли от клуба да сменят Стамен Белчев.

Стоилов коментира и трансферите в клуба както входящи , така и изходящи. Според него Антон Недялко е трябвало да изчака през лятото и тогава да напусне клуба в посока Европа, а на както направи към Америка. "Нямахме желание да продаваме Антон Недялков, но един футболист като иска да се развива в чужбина, много трудно да го задържиш. Лично според мен Антон Недялков можеше да изчака поне до лятото докато се преборим за титлата. Това стана със съдействието на Христо Стоичков, той уреди всичко. МЛС е много сериозно първенство, играят много сериозни футболисти, но лично за мен не беше сега моментът за Антон Недялков да отиде там. За мен беше по-удачно лятото да отиде в европейски клуб".

"Има интерес към Каранга, оферта още не е пристигнала. Цифри не ми се коментират, но цената е много висока. Ако се стигне до трансфер, тя ще бъде умопомрачителна за българския пазар".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички