Стоичков на крака при Моуриньо в Лондон за интервю


Стоичков на крака при Моуриньо в Лондон за интервю

1765 0

Легендата на ЦСКА, България и Барселона Христо Стоичков ще продължи турнетата си из Европа с микрофон в ръка. Следващата цел на журналиста на "Унивижън" е да направи голямо интервю с треньора на Челси Жозе Моуриньо, с който се познават добре от престоя си на "Камп ноу".

"Следващата седмица ще замина за Лондон, за да направя обширно интервю с Жозе Моуриньо, телевизията го изисква от мен. Ще пътувам за Чили за Копа Америка, после за Копа Оро в САЩ. Тук съм за няколко часа, в които ще отскоча до село, за да се видя с майка ми, ще мина да почета баща си, лека му пръст и после тръгвам за Маями", разкри Камата пред журналистите, събрали се да отразят дарението му на копия на "Златаната топка" и "Златната обувка" на Музея на спортната слава на ЦСКА.

Големият футболист отново отказа да коментира събитията на "Българска армия". Мотивът му бе, че не следи случващото се, поради липса на време. Запитан дали ще се завърне някой ден в ЦСКА, Стоичков заяви:

"Знаете ли какво е хубаво в Маями? Топличко, тук е студено. Времето ще покаже".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички