Стегнаха сектор "В" на "Армията" за Бочели


Стегнаха сектор "В" на "Армията" за Бочели

1186 0

Ръководството на ЦСКА стегна сектор В преди концерта на Андреа Бочели снощи. Част от старите седалки в трибуната бяха подменени, а останалите - пребоядисани. Така макар ремонтът да е козметичен, секторът изглежда далеч по-привлекателно.

Паралелно продължава и дейността по сектор Г. Там вече са поставени седалки в най-крайните блокове - откъм трибуни А и В. Целта е ремонтът да бъде завършен до 6 септември.

ЦСКА пък ще получи 30 000 лева за наем на "Армията" от концерта на Бочели.

Съперникът за контролата на Деня на Съединението пък ще бъде обявен днес в 14:00 часа от изпълнителния директор Александър Тодоров. Възможността Парма да гостува на "Армията" почти сигурно пропада. Така друг

отбор от Ботуша - Киево, е най-вероятният нов съперник на ЦСКА.

В мача на 6 септември в игра ще се завърнат Иван Стоянов и Венцислав Василев, които доскоро лекуваха контузии. На терена ще се появят също Марин Оршулич и Денис Причиненко.

След мача с Локо Пд пък само един футболист на "червените" се оплаква от болки. Това е капитанът Валентин Илиев, който е обърнал глезен. Травмата на бранителя обаче не изглежда сериозна.

Еденилсон Бергонси пък бе сменен още в 32-ата минута. Това не е било породено от контузия, а от слабата игра на бразилеца. На негово място се включи сънародникът му Жуан Фелипе, който оформи крайния резултат 3:0 в последната минута.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички