Стефан Данаилов: Нека ЦСКА да тръгне оттам, откъдето трябва


Стефан Данаилов: Нека ЦСКА да тръгне оттам, откъдето трябва

2158 0

Един от големите български актьори в България - Стефан Данаилов, който е голям привърженик на ЦСКА, сподели мнението си относно състоянието на армейския клуб. Данаилов е председател на фенклуба на "червените" в На­родното събрание.

„Боли ме, че ЦСКА няма да е в А група. Аз съм на 72 години, помня ЦСКА от 6-годишен и отборът винаги е бил в елита. Но явно се налага да се премине през чистилището. Може би е по-добре да тръгнем от ама­тьорите, а не да разчитаме на някакви връзки или вратички, да купуваме лиценза на този или онзи. Така е по-достойно - нека ЦСКА да си тръгне оттам, откъдето трябва. Аз съм сигу­рен, че подкрепата няма да е по-малка при аматьорите. На­истина да се върнеш в елита ще отнеме известно време, но има и позитиви - след това, ко­ето стана с ЦСКА, съм сигурен, че подобни неща няма да се повторят в българския фут­бол", заяви Данаилов.

„Неприятно ми е, че някои ръководители на футболни клубо­ве в България с голяма наслада коментират падението на ЦСКА. Това е част от българския характер. „Аз отървах кожата, ама на тебе ти дойде лошото на главата", добави известният български актьор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички