Стамен Белчев с голяма дилема за една позиция на терена преди важния мач с ЧФР Клуж в Лига Европа


Стамен Белчев с голяма дилема за една позиция на терена преди важния мач с ЧФР Клуж в Лига Европа
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1482 0

Предстои изключително чакан от години момент за всички около ЦСКА - началото на двубоите за тима от груповата фаза на Лига Европа. Първи съперник от близо 10 години насам на този етап за "армейците" ще бъде румънският шампион ЧФР Клуж. Двата тима излизат един срещу друг в четвъртък (22 октомври) от 19:55 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Малко преди двубоя обаче наставникът Стамен Белчев има огромна дилема пред себе си. Тя касае позицията на десния краен защитник. Там се подвизаваше във всички мачове до момента от Европа Пламен Гълъбов, но той получи контузия в мача срещу Етър преди време.

Все още не е тренирал пълноценно, като това може да се случи в последния момент преди двубоя, но въпреки това едва ли Белчев ще рискува с него. Така вариантите пред него остават два - Иван Турицов и Тибо Вион.

Първият бе аут поради контузия дълго време, иначе е предпочитаният вариант за титуляр дори и пред Гълъбов. Не е напълно ясно обаче състоянието му и дали е готов за двубоя. Вион също не е напълно убедителен избор, тъй като не е в оптимална форма, а и далеч не впечатли в моментите, в които бе на терена.

Това сякаш е най-голямото решение пред Белчев преди двубоя, като не е ясно и как ще разположи играчите си в нападение, тъй като разполага с много мощ. Очаква се все пак Георги Йомов и Жул Кейта да се с предимство пред останалите варианти по крилата. 

А ЧФР Клуж дори привлече и нов играч малко преди двубоя с ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички