Стамен Белчев разкри защо Георги Йомов и Юнус Санкаре отсъстваха, единият е с контузия


Стамен Белчев разкри защо Георги Йомов и Юнус Санкаре отсъстваха, единият е с контузия
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2653 0

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев говори след равенството на "армейците" срещу Берое на стадион "Българска армия". Двата тима завършиха при резултат 1:1, като това е 4-ти пореден двубой от Първа лига, в който "червените" не побеждават.

"Заради това, че чистите ситуации, които имахме, не успяхме да реализираме, затова не спечелихме. Днес започнаха нови 8 човека в сравнение с последния мач. Имаше и 3-ма човека, които дебютираха като титуляри. Това няма как да не окаже влияние. Има още много какво да се желае.

Имаше моменти, в които стояхме добре, компактни, но имаше и такива, в които се разкъсвахме. Юнус е с контузия, Георги получи почивка, защото му се натрупаха мачове. Всеки мач излизаме за победа, не сме отписали вътрешното първенство. Искаме само и единствено да станем шампиони. Надявам се в най-скоро време да се върнем на победния път с по-добра игра и да изглеждаме много по-добре.

Не мисля, че днес някой от футболистите си е пестил силите за предстоящия мач в Лига Европа. Трябва всеки мач да са настроени мач за мач" - сподели Белчев.

Междувременно наставникът на ЧФР Клуж определи ЦСКА като най-лесния съперник в групата в Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички