Стамен Белчев не трепна на въпросите за бъдещето му в ЦСКА


Стамен Белчев не трепна на въпросите за бъдещето му в ЦСКА
Снимка: БГНЕС

2396 0

Наставникът на ЦСКА - Стамен Белчев, говори пред медиите в Русе. В града край Дунава "червените" се подготвят за предстоящото гостуване на Лудогорец от 32-ия кръг в Първа лига. 

Белчев беше категоричен пред медиите

Големите съперниците ще се борят за всяка точка, тъй като теоретично "червените" са още в битката за титлата, но още по-важно е да се пази преднината пред третия Черно море. Лудогорец пък се нуждае от победа за 13-ата титла. 

Хасковлията съвсем спокойно отговаряше и на въпросите за бъдещето му. По-рано през седмицата изпълнителните директори заявиха, че Белчев ще бъдео освободен, ако не класира отбора за Лига Европа. 

Коментарът на Белчев

"Каранга е с отбора. Сега е в добро състояние. Надявам се да няма проблеми до утре за мача. Ако е така, ще участва при всички случаи.

Другите, които са с проблеми – имаме двама наказани в лицето на Санянг и Линдсет. Капитанът Матей е с болки в петата и не може да вземе участие. От вчера с вирусно заболяване е Скаршем, който не пътува с отбора. Това са проблемите. Ние трябва да се справим по най-добрия начин с това, което разполагаме.

В момента съм работник в ЦСКА. Опитвам се да съм полезен на отбора. Въобще пред мен не стои въпроса за бъдещето ми. Искам тези четири мача да ги изиграем по най-добрия начин. След това ръководителите и шефовете ще решат моето бъдеще и ще го приема, каквото и да е", коментира наставникът пред медиите. 

Още: Джони Велинов: Не вярвам Лудогорец да спечели 13-ата си титла в мача с ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички