Стамен Белчев коментира бъдещето си, даде обещание на феновете на ЦСКА и напомни за проблем, свързан с Каранга


Стамен Белчев коментира бъдещето си, даде обещание на феновете на ЦСКА и напомни за проблем, свързан с Каранга
Снимка: БГНЕС

3945 0

Наставникът на ЦСКА - Стамен Белчев, даде пресконференция за представителите на медиите преди двубоя на "червените" с Крумовград на Националния стадион "Васил Левски" в събота (18 май). Той коментира нашумелите казуси около "армейците", както и слуховете за бъдещето си.

Двубоят ЦСКА - Крумовград

"Очакваме един двубой срещу отбор, който не е губил от началото на годината. Млад, добър треньор и футболисти, които играят максимално освободено. Говорихме в съблекалнята, че не трябва въобще да се подценява този отбор. Трябва да сме отговорни, за да можем да си свършим работата - искаме само и единствено победа", започна Стамен Белчев.

Още: Добри новини за Стамен Белчев: Линдсет и Скаршем на линия за ЦСКА за мача с Крумовград

"Не може да се каже, че е объркано. Няма шанс да играем в Лига Европа. Дали Ботев беше спечелил, или не - до края на първенството излизаме концентрирани и само за победи".

Липсата на Каранга и нападател

"Всеки един футболист е важен. Липсата му се отразява, при Каранга лошото е, че не разполагаме с друг нападател. Проблемът при нас е, че нямаме нападател и откакто съм тук не сме били напълно окомплектовани. Трябва да се справим с нашите задачи".

Още: "Драма" с 50 000 лева: Причината защо Димитър Бербатов няма да е президент на ЦСКА?

"Нагласата ни е да гоним второто място, въпреки че това не отива на клуб като ЦСКА, но сега сме изправени пред това".

Юрген Матей

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

"Контузията, която е при Юрген Матей е сериозна. За съжаление, той играеше на болкоуспокояващи. Всеки ден медицинския щаб прави всичко възможно, за да го подобри. Брадли Де Нойер проблемите са други - няма да търпя хора, които са недисциплинирани и не са отдадени на клуба".

Успехът на младите момчета на ЦСКА

Още: 29-годишният Петър Витанов е попаднал в радара на ЦСКА?

"Получи се една добра победа за младите момчета. Има футболисти с качества, те трябва да надграждат. Това, че спечелиха Купата трябва да ги мотивира да играят по-добре в тази младежка лига".

Бъдещето на Белчев

"Към момента съм изцяло фокусиран върху работата ми с първия отбор. Резултатите и времето ще покаже, а ръководството ще реши бъдещето ми. Ще гледам да съм максимално полезен за отбора и да свърша работата си".

"Единствено от втория отбор, който може да свърши добра работа е Георги Чорбаджийски - единствено той може да отговори на динамиката и нивото на първия отбор в ЦСКА".

Още: Позабравеният Бисмарк Чарлс ще се завърне в ЦСКА по-рано от очакваното

Слуховете за Крумовград

"За това не мисля изобщо. Изцяло съм отдаден и концентриран за ЦСКА. Ако клубът не разчита на мен - все някъде ще трябва да започна работа. Крумовград показа, че има добър отбор".

"Със сигурност коментираме играчи, които са наши и отдадени под наем на други клубове. На повече от тях ще дадем възможност да покажат, че са израснали", завърши специалистът.

"Мрежа от детайли": Бяха звезди у нас, а сега никой не ги иска - бивши играчи на ЦСКА, Лудогорец и Левски са без тим

Ярък фен на ЦСКА "изяде" Гриша Ганчев - разрушил стадиона и се скрил

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички