Спонсор на ЦСКА 1948: Срещах се с Ганчев относно обединение между двете ЦСКА


Спонсор на ЦСКА 1948: Срещах се с Ганчев относно обединение между двете ЦСКА
Снимка: cska1948.bg

23566 0

Собственикът на efbet Цветомир Найденов направи любопитно разкритие за ЦСКА и ЦСКА 1948. Той разкри, че се е срещал с Данаил Ганчев, за да обсъдят търга за емблемата и активите на ЦСКА. Найденов също така уточни, че фирмата му не е собственик, а само спонсор на ЦСКА 1948.

"Да, вярно е. Видяхме се по негово настояване. Дани Ганчев ми е симпатичен, познавам го отдавна, защото съм бил спонсор и на Литекс, когато играеше в Ловеч. Видяхме се с него в едно кафене. Имаше предложение от негова страна за обединение и в търга за емблемата да остане само офертата, която бе внесена от Никола Газдов. Аз му казах, че по тази тема трябва да говори с други хора. Аз съм само един от 234-те члена на ЦСКА 1948", призна бизнесменът пред "Спортал".

"Чуват се мнения за обединение с ЦСКА-София. Такова нещо трябва да се реши на Общо събрание на клуба. Болшинството сякаш са против обединение и може би са прави. Те казват: "справедливо ли е, след като ние започнахме от нулата, а те преместиха в София Литекс и го припознаха", добави още шефът на компанията за спортни залози. Вижте в този материал историята зад плащането на емблемата на фалиралото дружество. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички