СНИМКИ: Фенове на ЦСКА влязоха в сблъсък с три агитки в Украйна


СНИМКИ: Фенове на ЦСКА влязоха в сблъсък с три агитки в Украйна

7935 0

Фенове на Зоря (Луганск), Металург (Запорожие) и Кривбас са влезли в сблъсък с привържениците на ЦСКА в центъра на града. Това съобщиха от страницата Troublemakers & Ultras Action във Фейсбук.

Медии в Украйна отбелязват, че на реванша срещу българския клуб са дошли над 7000 фенове, което е доста повече в сравнение с посещаемостта на мачовете от първенството на Украйна и реванша срещу Будучност в Лига Европа.

Според ultras-bulgaria.net, българските фенове, са спрени от полицейски кордон, който в крайна сметка преодоляват и обръщат смесената група в бягство.

Снощи пък украински медии съобщиха, че двете агитки са се спречкали и в края на мача, завършил 1:0 в полза на Зоря. Той е бил в централния сектор на стадиона, но стюардите са се намесили и са предодвратили сериозен сблъсък. Феновете на ЦСКА, които са били около 40, са счупили няколко седалки. Вижте какви претенции имат в Украйна към рефера на мача в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички