"Случи се немислимото: Левскари и цесекари се обединихме в името на новия стадион на ЦСКА"


"Случи се немислимото: Левскари и цесекари се обединихме в името на новия стадион на ЦСКА"
Снимка: Фейсбук

15256 0

Председателят на Столичния общински съвет - Георги Георгиев, се похвали с успеха, който с колегите си постигнаха във вторник. Тогава институцията прие предложението на ЦСКА за реконструкцията на стадион "Българска армия".

Тогава Георгиев имаше ключова намеса при дебатите преди гласуването, а в сряда той отчита, че се е случило "немислимото" - левскари и цесекари са се обединили за нов стадион на "червените".

Позиция на Георгиев

"🔴🔵 Случи се немислимото в общинския съвет!

Левскари и цесекари се обединихме в името на новия стадион на ЦСКА. За да имат стотици младежи модерна спортна база, а хилядите фенове - нов дом на един от най-великите български футболни клубове.

⚽️ Вчера в комисията по екология към СОС с колегите ми от ГЕРБ защитихме проекта за реконструкцията и обновяване на стадион „Българска армия". В подкрепа гласуваха и "червените" на политически език - от БСП. Както и "Патриоти за София". Необяснимо остана само защо от "Демократична България" не гласуваха "За", след като оборихме аргументите им.

🌳⚽️ С този проект ще върнем 40 декара от парка на софиянци, като пространството пред стадиона с площ 23 декара ще се превърне в нов парк, част от Борисова градина, а останалите 17 дка са алейна мрежа край съоръжението.

❗️София заслужава модерен европейски стадион, който ще бъде ползван не само за спорт, но и за културни и масови събития.

🔴⚽️🔵 Независимо дали сме привърженици на „Левски“ или ЦСКА, ние сме положили клетва като общински съветници да работим за гражданите на София - а те са от "Левски", от ЦСКА, „Славия“ и „Локомотив“ и други.

👉 Наскоро ви се похвалих с фланелка на любимия ми син отбор, а днес ръководството на "Армейците" CSKA Sofia FC ме изненадаха подобаващо с техен екип - казаха, че е за заслуги към клуба с вчерашното ни решение. Благодаря за милия жест, левскарите винаги оценяваме спортсменското поведение", написа Георгиев в личния си профил.

Вижте защо полицията ще "бави" феновете на ЦСКА в първия кръг!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички