След две прегрешения: Замрази ли Саша Илич - Брадли Де Нойер?


След две прегрешения: Замрази ли Саша Илич - Брадли Де Нойер?
Снимка: БГНЕС

3988 0

Мачът срещу Левски ли бе последният за Брадли Де Нойер с червената фланелка за сезона? Това се питат феновете на ЦСКА, след като левият бек не взе участие в трети пореден двубой за тима. Той остана неизползвана резерва в мача с Пирин в Благоевград, а за дербито с Лудогорец и визитата на Хебър беше извън групата.

Нидерландецът записа силен пролетен полусезон до дербито с Левски. Той даде 3 асистенции и вкара 1 гол в първите 9 мача след паузата. Освен това Де Нойер формира добро партньорство с Дюкенс Назон. След това обаче направи дузпата при загубата с 1:2 от Черно море за Купата, след което игра доста слабо срещу "сините" и имаше вина за свирената за съперника дузпа, която Ивелин Попов пропусна. След това той остана резерва срещу Пирин.

Според вестник "Тема спорт" футболистът е бил гласен за резерва и срещу Лудогорец. В събота обаче, след последната тренировка, той е заявил, че чувства болки и няма да може да влезе в групата за мача. В понеделник сутринта пък Де Нойер е взел пълноценно участие във възстановителната тренировка след загубата от "орлите".

Възможно е треньорът Саша Илич да се е усъмнил, че е бил излъган от играча за болките, които изпитва. Това е версията на "Тема спорт" за неизползването му, като се допуска и лошото представяне да е в основата. Според "България Днес" пък Илич просто наказва бека заради скандала, в който се забърка срещу съотборника си Станислав Шопов.

Сърбинът показа, че не прави компромис с липсата на дисциплина. Каквато и да е причината той да не разчита на нидерландеца, мачът срещу Ботев (Враца) в понеделник ще покаже има ли той бъдеще на "Армията" при Саша Илич, или е замразен до края на сезона. А ето кой позабравен чужденец се обясни в любов на ЦСКА на рождения им ден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички