Скандално: Гриша Ганчев прекръства ЦСКА на ФК "Лупи"


Скандално: Гриша Ганчев прекръства ЦСКА на ФК "Лупи"

2055 0

Подигравката на Гриша Ганчев с автентичния клуб ЦСКА (ПФК ЦСКА АД) вече заприлича на гавра. Намеренията са не само клубът да бъде фалиран, но и това да стане, като отборът със славна история, 31 титли и 20 национални купи да стане и за посмешище.

На състояло се вчера заседание на ПФК ЦСКА АД назначеният от Ганчев за изпълнителен директор бивш национал по борба Николай Иванович Паслар е внесъл проект на покана до акционерите в клуба за общо събрание на 20 юли 2016 г. Той е приет единодушно, без да има предложения или изказвания. Всъщност са присъствали само Паслар и Тодор Тодоров, докато третият член на УС на ПФК ЦСКА АД - Ивайло Манджуков, не е присъствал, пише "Сега".

Така или иначе, решението е скандално, а в дневния ред основната точка е:

"Наименованието на ПФК ЦСКА АД се изменя от "Професионален футболен клуб ЦСКА" на "ФК Лупи АД". Под прякора Лупи е познат бившият шеф на ЦСКА Александър Томов.

В допълнение седалището на клуба ще бъде променено от бул."Драган Цанков" №3 (там е стадион "Българска армия"), на бул. "Джеймс Баучер" №71, етаж 3, ателие 4. Това всъщност е домашният адрес на Николай Паслар, който живее там под наем.

Извън замислената гавра с името на ЦСКА, на общото събрание ще бъде приет "годишен финансов отчет на ПФК ЦСКА АД за 2015 година и докладите на експерт-счетоводителя".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички