Ще се стигне ли до напрежение? Билетите за ЦСКА намаляха драстично


Ще се стигне ли до напрежение? Билетите за ЦСКА намаляха драстично
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

8521 0

В петък следобед Локомотив Пловдив обяви, че всичко е минало по план и новата "Южна трибуна" на "Лаута" ще бъде официално открита в предстоящото дерби с ЦСКА. 

Така столичани ще бъдат настанени при второ поредно гостуване в чисто нов сектор, но този път ситуацията е по-различна. През последните минути ЦСКА обяви на официалния си сайт, че точната бройка отпуснати билети за техни фенове е 1040. 

Те ще се продават на цена от 14 лв., колкото ще бъдат таксувани и домакинските запалянковци в сектора. Срещата е на 2 октомври от 20:00 часа и ще може да я проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Припомняме ви, че Ботев Пловдив отпусна 1500 от ценните хартийки преди седмица, а "армейците" изкупиха цялата бройка. След това ЦСКА продължи силното си представяне и се очертава още по-голям интерес. 

Допълнителна информация

"В събота и неделя (30 септември и 1 октомври) пропуски за двубоя ще се продават на касите на стадион "Българска армия", която ще е с работно време от 12:00 до 17:00. 

В деня на мача (2 октомври, понеделник) билети ще се продават само в град Пловдив, на специално обособена каса на улица „Димитър Ризов“, която ще бъде отворена след 16:00 часа. 

Феновете на ЦСКА ще влизат на стадиона откъм булевард „Освобождение“. 

Всеки привърженик трябва да си носи ЛИЧНАТА КАРТА, защото тя ще бъде поискана от органите на реда на входовете на стадиона. Деца до 16 години влизат само с ПРИДРУЖИТЕЛ, коректно попълнена ДЕКЛАРАЦИЯ и валиден БИЛЕТ. За улеснение на привържениците, ще има такива декларации на всеки вход на стадиона, както и на касите", написаха от ЦСКА на официалния си сайт.  

Вижте всичко около новата трибуна на "Лаута"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички