Шегаджията Стойчо: Взимаме ментето Владо Манчев с максимална заплата!


Шегаджията Стойчо: Взимаме ментето Владо Манчев с максимална заплата!

2179 0

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов се показа шегаджия пред журналистите по време на турнира за ветерани на малки вратички в комплекс "Царско село", в който участва и тим на "армейците" заедно с Локо (Сф) и Медия Юнайтед. Там той видя поредния триумф на Бойко Борисов на футболния терен с неговия Витоша (Бистрица), а след това взе да задява журналистите.

"И без туй събираме старци и ветерани - как ли не ги наричаха! Ще вземем още едно менте в лицето на Владо Манчев и ще му предложим договор и максимална заплата, разбира се", заяви високопарно и със самочувствие Стойчо.

После Младенов реши да стане сериозен и каза две думи за положението в ЦСКА: "Няма нито изходящи, нито входящи трансфери. Няма какво да коментираме на този етап. След Нова година ще има развитие. Не е тайна, че към Кукоч има интерес. Дали ще се стигне до трансфер - Божа работа, след Нова година всичко може да се случи. Когато подпишем договорите, тогава ще обявим контролите. Има класни съперници за лагера в Турция, но докато не подпишем и имаме гаранции, не желая да коментирам, защото не е професионално".

Младенов обясни, че има уговорка с Апостол Попов. "Истината е следната – той дойде при мен с желанието, ако си намери отбор в чужбина да го пуснем със свободен трансфер. Казах му, че няма проблем от това естество и му дадохме документ, за да се убеди, че сме сериозни. Ако той успее да намери отбор зад граница, ще остане и ще изпълни договора си с ЦСКА. Това ни е уговорката, аз не съм чел самия документ и не съм го чел, обясни треньорът. - Вальо Илиев ще се включи на пълни обороти още от първия ден на подготовката".

А след това Стойчо се прехвърли и на Георги Илиев-Майкъла. "Какво да се занимаваме с този човек? Просто е безсмислено, разбирате ли, каза Младенов. - Ние се намираме в момент, в който трябва да сме позитивни и весели, да си пожелаваме хубави неща. Аз пожелавам най-вече здраве, както и стабилизиране във всяко едно отношение. Не толкова резултати, колкото стабилност, за да можем да изградим един боеспособен отбор и той отново да постига тези величини, които ЦСКА е свикнал да постига".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички