Шефовете на ЦСКА се срещнаха с Красен Кралев във връзка с новия стадион (документи)


Шефовете на ЦСКА се срещнаха с Красен Кралев във връзка с новия стадион (документи)
Снимка: БГНЕС

6362 0

 

Днес беше проведена среща между Гриша Ганчев, Юлиян Инджов - собственици на ПФК ЦСКА-София ЕАД, изпълнителния директор на клуба Пламен Марков и екип на ММС воден от министър Красен Кралев. На срещата ръководството на ПФК ЦСКА-София ЕАД представи писмо за инвестиционни намерения, в което предлагат създаване на смесено търговско дружество, в което да бъде апортирана спортната инфраструктура в лицето на стадион “Българска армия” и тренировъчен комплекс “Панчарево”. 
Ръководството на футболния клуб се ангажира да представи еквивалента на стойността на апортирания имот в парични средства, с които да бъде изградено съоръжението. ММС одобрява идеята на ръководството на ПФК ЦСКА-София ЕАД. Утре предстои среща с главния архитект на град София Здравко Здравков за уточняване на техническите процедури по реконструкция на съоръжението.

Собствениците на ЦСКА Гриша Ганчев и Юлиян Инджов, заедно с изпълнителния директор на "червените" Пламен Марков, осъществиха по-рано днес среща с екип на Министерството на младежта и спорта (ММС), воден от министър Красен Кралев. На срещата "армейците" представи инвестиционно предложение, в което предлагат създаване на смесено търговско дружество - между държавата в лицето на ММС и ЦСКА.

В търговското дружество се планира да бъде апортирана спортната инфраструктура на стадион “Българска армия” и тренировъчен комплекс “Панчарево”.  От ръководството на ЦСКА се ангажираха да представят еквивалент на стойността на апортирания имот в парични средства, с които да бъде изградено съоръжението.

Според информациите, ММС одобрява идеята на "червените". Утре предстои среща с главния архитект на град София Здравко Здравков за уточняване на техническите процедури по реконструкция на съоръжението. Подробна информация за инвестиционните предложения на ЦСКА може да откриете в приложените документи:

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички