Шеф в ЦСКА: БФС се ръководи от Разград, войната не е приключила


Шеф в ЦСКА: БФС се ръководи от Разград, войната не е приключила
Снимка: БГНЕС

1145 0

Административният директор на ЦСКА - София Милко Георгиев коментира и отказа от УЕФА да допусне тима до европейските клубни турнири. Както вече е известно, отборът на Гриша Ганчев спечели емблемата на фалиралото ПФК ЦСКА АД, а след търга Георгиев нападна доста остро Лудогорец и собственика на тима Кирил Домусчиев.

"Постараха се тази година да похарчим над 10 млн. лв. бюджет, за да не участваме в Европа. С манипулациите в Изпълкома на БФС не можехме да очакваме реална подкрепа. Имаме определени съмнения в кореспонденцията, която е водена по случая. Ще видим дали ще обжалваме", заяви Георгиев.

"Убеден съм, че всичко това се дирижира от Разград - форматът на първенството, подизпълнителите, решенията на БФС. Директно казвам - БФС се ръководи от Разград".

"Войната не е приключила. Очаквам следващия номер срещу нас. Надявам се процедурата за базата да мине нормално и че държавата ще подходи отговорно, без да позволява манипулации. Ако участваш с открити намерения, идваш с един човек. А те идват с три фирми. Кое е почтеното в това?, допълни още за проведения търг.

"Не очаквах такава подкрепа от феновете. Те одобряват пътя въпреки изваждането от Европа - изграждане на база и на силен отбор. Момчетата си имат договори, ще се промени единствено подготовката. Онези палячовци от Североизточна България повече няма да ги коментирам."

"За да се нарича някой ЦСКА, това определя публиката. Нито емблеми, нито марки, нито други глупости. Само обичта на хората. Нашият клуб има трима собственици, не само Гриша Ганчев. И всички те застават с лицата си", подчерта Милко Георгиев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички