Шеф в Арда: Не искахме раздяла с Мартин Стойчев, но той настояваше за ЦСКА


Шеф в Арда: Не искахме раздяла с Мартин Стойчев, но той настояваше за ЦСКА
Снимка: ЦСКА фейсбук

2409 0

Спортният директор на Арда Ивайло Петков даде своя коментар за трансфера на Мартин Стойчев в ЦСКА. Той заяви, че желанието на младежкия национал е било да отиде при "червените", като от клуба не са имали намерение да се разделят с него.

Категоричното желание на играча в било да отиде в ЦСКА

"Имахме желание той да остане при нас. Ние работихме с тази цел след като го взехме под наем от Септември. Той е млад български футболист, който искаме да развиваме. След като му излезе тази оферта, той имаше желание да отиде в ЦСКА и ние нямаше как да го спрем", заяви той пред "dsport".

Директорът в Арда даде повече подробности за трансфера на Стойчев в ЦСКА

"Разбрахме се с тях да го вземат, но известна компенсация. Нашата идея беше, а и продължава да бъде да даваме шанс на млади български футболисти, които да развиваме. Готови сме да продадем и други, но срещу сериозни трансферни суми", допълни Петков.

Стойчев има 33 мача в Първа лига, 14 с екипа на Септември, 19 за Арда, където бе преотстъпен през есента. Досега младокът е дал 4 асистенции, но все още няма попадение в елита. Беше и разкрито докога ще е договорът му с ЦСКА, като е подписал за 3 години и половина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички