Шампионът на Латвия и български клуб ще спорят за нападател на ЦСКА


Шампионът на Латвия и български клуб ще спорят за нападател на ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6702 0

Латвийският клуб РФС ще се опита да се подсили с нападателя на ЦСКА Калоян Кръстев през идното лято, съобщава "Тема Спорт"!

*Интересно е да се отбележи, че старши треньор на този отбор е бившият футболист на "армейците" Виктор Морозс, който игра на "Армията" преди повече от едно десетилетие. Друг интересен факт е, че в шампиона на Латвия се подвизава и още един бивш играч на "червените", но от по-близкото минало - вратарят Витаутас Черниаускас...

Изданието пише, че 41-годишният наставник търси подсилване на състава си в предни позиции, тъй като на РФС му предстои участие в квалификациите за груповата фаза на Шампионска лига, макар и първенството в тази държава да се играе в различен график - пролет/есен. 

Идеята на РФС е да привлече 23-годишния Калоян Кръстев под наем, но преговорите между двете страни тепърва ще започнат. Твърди се също така, че интерес към младока има и от страна на български клуб - Берое Стара Загора!

Кръстев има договор с ЦСКА до лятото на 2023 година, а през настоящата кампания може да се похвали с общо 29 мача, в които е вкарал 2 гола и е раздал 1 асистенция, макар и в голяма част от тях да се е появявал като резерва от пейката.

Вижте още: ЦСКА - Ботев Пловдив по ТВ: В колко часа и къде да гледаме мача?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички