Шампион от школата на ЦСКА: Дори не ми казаха защо ме уволняват


Шампион от школата на ЦСКА: Дори не ми казаха защо ме уволняват

1620 0

Бившият треньор на юношите старша възраст в ЦСКА Христо Марашлиев коментира, че все още не знае защо е освободен.

Воденият от Марашлиев набор 1997 година единствен от школата на "армейците" спечели титла миналия сезон, но преди пет дни специалистът беше уволнен от изпълнителния директор Пламен Марков, а на негово място беше назначен Методи Деянов.

"От осем години съм треньор в школата на ЦСКА. Повече от две години работих с набор 1997. Преминахме през доста трудности, особено финансови. Това напоследък породи конфликт с директора на школата Спас Джевизов, който от професионален прерасна в личностен. Двамата сме хора с труден характер, остри във взаимоотношенията си", коментира Марашлиев.

"Парадоксът е, че Пламен Марков и Спас Джевизов влязоха в треньорската стая и казаха: "Ти вече не си треньор". След това излязоха без никакви обяснения. Не знам защо съм освободен. Нямам представа. Това е болката и неправдата. Преди това минахме през събеседване и практически изпит, но доколкото ми е известно, това не е било критерий за моето освобождаване", добави бившият нападател на "чевените".

Той изрази съжаление, че няма да може да води отбора в последната година на младите таланти при юношите.

"От две години и половина изграждах този отбор, изграждах колектив, организация и дисциплина. Вложих доста усилия и нерви. За три години спечелихме две първенства. Нещата започнаха да се получават, но дойде миналата сряда. Съжалявам, защото 2,5 години се боря с всички предпоставки и несгоди и сега, когато трябва да обера плодовете, няма да мога да го направя", каза още Марашлиев.

Той не надява един ден да получи нов шанс да работи в ЦСКА.

"Сега ще си почина малко, ще поразмисля, за да видя и аз какво съм сбъркал, за да се стигне дотук. Ще си направя ретроспекция на годините в ЦСКА. Ще помисля. Все още смятам, че моето място е в този клуб и се надявам да ми се отдаде възможност отново да работя там", заяви Христо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички