Сериозно наказание грози ЦСКА


Сериозно наказание грози ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1399 0

От ЦСКА ще отнесат ново тежко наказание заради действията на ултрасите си по време на "Вечното дерби" с Левски, пише вестник "Тема спорт".

"Червените" са заплашени от 10 000 лв. глоба заради многобройните бутилки, които бяха хвърлени на пистата през първото полувреме. Повечето бяха насочени към левия бек Веселин Минев, който ги провокираше.

Стоичков за феновете на Левски: Явно са станали погребални агенти, вече забравиха кога за последно ни биха

След гола си пък играчите на Левски отидоха да се радват пред сектор "А", което провокира нов залп от бутилки, най-вече към Минев и голмайстора Франсис Нар. Тежки последствия нямаше, но големият брой шишета вероятно ще доведе до солидна глоба.

Не е изключено за следващия двубой на "Армията" с Локо Пловдив Сектор А да бъде затворен или дори мачът да се играе пред празни трибуни.

Пената за дузпата: Само при мисълта за такова действие има дузпа

Най-големият въпрос е каква ще бъде санкцията за ЦСКА за хвърлените факли във ВИП ложата, които са били насочени към собственика на Левски Спас Русев.

Със сигурност ще има минимум глоба в размер от поне 1000 лева, а не е изключено последствията да са доста по-тежки. Всичко това ще стане ясно на заседанието на ДК във вторник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички