Сектор Г стартира рубрика, коментира саркастично БГ съдиите


Сектор Г стартира рубрика, коментира саркастично БГ съдиите
Снимка: Официален сайт на ЦСКА - http://cska.bg/index.php?main_page=index&cPath=65

1448 0

Фен клуб „Сектор Г“ стартира любопитна рубрика, свързана с рефери в родната Първа лига под надслов „Надуй свирка за Домуса“, пише „Тема спорт“. Привържениците също така отказаха да приемат извиненията на шефа на съдиите Петър Петров, поднесени към ръководството на армейците. Той призна, че дузпата, отсъдена в полза на Ботев Пд миналата събота, е била несъществуваща, тъй като Фернандо Виана е симулирал.

„В рубриката „Надуй свирка за Домуса“ ви представяме Волен Чинков – героя от мача с Ботев през изминалия уикенд. Въпросният господин свърши добре своята работа и след многократно гледане на видеоповторенията смятаме, че по-очевадна дузпа от свирената от него бе единствено тази на мегадербито между двете „Витоши“ на националния стадион в неделя. Спорове не може да има, тъй като дишането на Петко Цанков беше повече от неправилно!

А колкото до извиненията на шефа на съдийската комисия – ще ги приемем само и единствено, ако се извини лично на всеки един от милионите армейци по света и у нас. Защото именно ние, феновете, сме сърцето и душата на ЦСКА.

И търпението ни отдавна се изчерпа“, обявиха от „Сектор Г“, които публикуваха на страницата си голяма снимка на Волен Чинков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички