"Сектор Г": Лудогорец е модерна идея без любов и история


"Сектор Г": Лудогорец е модерна идея без любов и история

1985 0

Фенклубът на ЦСКА "Сектор Г" излезе с послание, с което цели да подкрепи любимия си отбор. Съобщението бе насочено срещу Лудогорец, който нанесе първа загуба на новия ЦСКА през новия сезон. Текстът е със заглавие "Една модерна идея без история и любов в нея". Ето какво гласи:

"Нашият любим клуб се изправи срещу новото "всяко чудо за три дни". ЦСКА София мери сили на терена срещу многомилионната селекция на Лудогорец и дотам. Феновете, историята, идеята - това са нещата, които този отбор, десетките му фенове и също така десетките медии, които му осигуряват нечуван медиен комфорт, никога няма да усетят.

Нека се радват хората, няма лошо. Нека си мислят, че Лудогорец е национална кауза, нека побеждават и на терена, ако са по-добри, но един ден "чичко-паричко" няма да налива парите с фуния и същите тези хора набързо ще забравят, че някога са подкрепяли Лудогорец. Сигурно пак ще дойде нов такъв и те ще станат от него.

За нас "Армеецо" какво да кажем... преживяли сме толкова много с нашия любим клуб. В последните две десетилетия сме преодолели толкова много трапове, че не могат да се изброят на пръстите на двете ръце, а болката от различните кампании срещу нас вече дори не се усеща, просто защото ние носим дух, ние обичаме ЦСКА и ние никога не ще се предадем".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички