Саша Илич: Вярвам на футболистите си, победа в дербито може да донесе много


Саша Илич: Вярвам на футболистите си, победа в дербито може да донесе много
Снимка: Cska.bg

929 0

Наставникът на ЦСКА - Саша Илич, коментира предстоящото Вечно дерби между "армейците" и Левски. Сърбинът сподели мнение относно дали неговите футболисти ще търсят реванш за срамно загубения финал за Купата на България, както и важността на този мач.

"Българските футболисти много по-добре осъзнават какво означава този мач. Те са родени тук, знаят отлично за какъв мач става дума. Били са на стадиона и знаят каква е атмосферата. Дори и с повече чужденци при нас, вярвам на своите футболисти, защото те имат дербита зад гърба си", заяви Илич пред медиите преди срещата.

"Чак да търсят отмъщение и отплата - не бих казал. Имат желание да поправят този лош резултат за Купата, който са записали в предишния мач. Победата от дербито може да донесе много, особено в психологически план.

Аз отлично знам това, защото имам много дербита в своята кариера. Понякога с една победа в дерби може да спасиш сезон. Нека не забравяме, че става въпрос за първенство, в което е минала едва ¼, и всичко ще се брои накрая", допълни още той.

Ето какво разкри Илич относно въпроса дали ще може да разчита на новите попълнения срещу "сините"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички