Само в SportLive! ЦСКА взима 2-ма българи: Единият бе в ЦСКА 1948, а другият спечели Купата на България от "В" група


Само в SportLive! ЦСКА взима 2-ма българи: Единият бе в ЦСКА 1948, а другият спечели Купата на България от "В" група
Снимка: БГНЕС

12109 0

Сезонът за ЦСКА не е приключил - предстои най-важният сблъсък за "армейците". Именно той ще определи дали кампанията е била пълен провал, или все пак ще бъде завоювано участието в Лигата на конференциите за следващия сезон.

Разбира се, вече се правят плановете и за трансферите в клуба. Те ще са много на брой - както изходящи, така и входящи. SportLive.bg получи доста интересна информация от свой източник, че скоро ЦСКА може да подпише с двама български футболисти.

Петър Витанов се завръща в ЦСКА?

Единият е бивши играч на отбора, като е част от състава, който спечели историческата Купа на България, докато се състезава във "В" група. Става въпрос за полузащитника Петър Витанов, който натрупа солидна визитка в родния шампионат, носейки екипа на Локомотив Пловдив (с който спечели Купата и Суперкупата на България).

Петър Витанов се завръща в ЦСКА

29-годишният полузащитник има 124 мача за "смърфовете", а освен това е играл още за Черно море и за Верея. През лятото на 2023-та преминава в китайския Тиендзин Дзинмън Тайгър, но през зимата напуска тима и в момента е част от белгийския Беверен.

ЦСКА изненадващо привлича Ангел Бастунов?

Другият състезател, с когото ЦСКА може да подпише съвсем скоро, натрупа опит по българските терени с ЦСКА 1948 и с Хебър Пазарджик. Става въпрос за атакуващия футболист Ангел Бастунов, който преди година премина в Хебър.

Ангел Бастунов отива в ЦСКА?

25-годишният състезател има 83 двубоя за ЦСКА 1948, в които се е отчел с 10 попадения и 7 асистенции. За Хебър пък има 38 срещи, в които вкара 5 гола и даде 3 асистенции. Днес (27.05) пък ЦСКА научава съперника си за баража за Лигата на конференциите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички