Само трима в ЦСКА са получили заплати


Само трима в ЦСКА са получили заплати

1258 0

Само трима футболисти на ЦСКА са взели заплати, научи "7 дни спорт". Вчерашният ден беше определен за изплащане на възнагражденията, но дължимите суми са си получили само Тони Силва, Тончи Кукоч и Стивън Сънди.

Те са взели по три заплати, като са им били покрити и разходите за квартира. По този начин ръководството на ЦСКА се надява тримата футболисти да останат на "Армията" и от тях да се вземе трансферна сума.

Тези пари са особено нужни на "червените" заради тежката ситуация в клуба. Те са заложени и като част от стратегията за спасяване на ЦСКА, която трябва да представят Ивайло Манджуков и Милко Георгиев пред НАП и БФС.

Интерес към Тончи Кукоч има от Португалия, Турция и Русия, като е възможно за него да бъдат платени между 400 и 500 хиляди евро. За Стивън Сънди също може да се вземе добра сума в порядъка на 250-300 хилядо евро. Не е ясно обаче дали клубът ще може да задържи Тончи Кукоч, който открито заяви, че напуска ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички