Ръководството на ЦСКА-София излезе с официална позиция


Ръководството на  ЦСКА-София излезе с официална позиция

2111 0

Ръководството на новосформирания ЦСКА-София излезе с официално изявление относно спекулациите за бъдещето на клуба. В последните часове в някои медии се появиха информации, че благодетелят на новосформирания отбор Гриша Ганчев дори обмисля да се оттегли. За това намекна и спортният директор на тима Стойчо Стоилов, който заяви, че Ганчев е много разочарован от случващото се около "червените".

Ето какво пишат на сайта си от ръководството на ЦСКА-София:

„Армейци,

Във връзка с многобройните спекулации и тиражираните ежеминутно манипулативни „новини“ относно бъдещето на ЦСКА, ръководителите на футболен клуб ЦСКА желаят да изразят своята позиция.

Както вече знаете, вчера в ефира на Българската национална телевизия (БНТ), репортер обяви, че телевизията е провела анкета, в която пита своите зрители кой проект за бъдещето на ЦСКА подкрепят.

Репортерът обяви, че над 80% от зрителите подкрепят т.нар. „проект“ на Васил Божков (проект, който все още не сме виждали, за него само сме слушали от разни говорители).

Всички във футболен клуб ЦСКА останахме изключително изненадани от изнесените в медийното пространство резултати. Поради този факт, ръководителите на клуба призовават БНТ да излезе с позиция по казуса – да публикува резултатите от проведената анкета, да обясни представителна ли е извадката, до колко са достоверни резултатите и чрез какъв способ е проведена самата анкета.

Настоящото ръководство на клуба по никакъв начин не желае да се натрапва, да се чувства нежелано на ст. „Българска армия“ и да създава конфликти сред армейската общност.

Както нееднократно обявихме – желаем да има мир и любов!

От Ръководството

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички