Румънски посредственик се гласи да поема ЦСКА


Румънски посредственик се гласи да поема ЦСКА

1543 0

ЦСКА все още няма треньор и доста големи специалисти, а и спортните медии, се страят да внесат яснота около бъдещето на един от най-невралгичните постове в българския футбол.

ГРИША ГАНЧЕВ СИ НАМЕРИ ТРЕНЬОР ЗА ЦСКА

След като първоначално се спрягаше Любослав Пенев за заместник на Христо Янев, в понеделник сутринта "24 часа" информира, че Виктор Гончаренко е кандидат номер 1, въпреки че още си има договор с последния в руското първенство Уфа.

ПЪРВО В SPORTLIVE.BG: РАДУКАНОВ СЕ ВРЪЩА В ЦСКА

Сега българските спортни медии разпространяват информация от румънското издание "GPS", че Едуард Йорданеску ще е новият наставник на ЦСКА. 38-годишният син на легендарния Ангел Йорданеску даже е в София, пак според медията, която със задоволство обобщава, че румънският легион в най-добрите клубове у нас ще се увеличи, след като в Лудогорец играят Козмин Моци, Клаудиу Кешеру и Андрей Препелица.

Първо "Труд" публикува информацията за Йорданеску и се позовава на статията в "GPS", като представя и кратка спортна биография на спрягания за нов треньор на ЦСКА: "През 2004-а Йорданеску спира с футболната си кариера, която не е в графата блестящи, и тръгва по стъпките на баща си. Едуард минава курсове в Испания, Италия и Англия. Седем години по-късно за първи път дебютира като старши в „Стяуа“, където ексцентричният президент Джиджи Бекали го слага вместо Илие Думитреску. Първата постоянна работа на Едуард е в третодивизионния „Фортуна“ (Брази), след един сезон отива в елитния „Тургу Муреш“. Последната преди ЦСКА спирка е „Пандури“, с който треньорът стига до финал за купата на Румъния.

Йорданеску ще е вторият румънски наставник на „Армията“. Съвсем кратък престой там през 2010-а имаше Йоан Андоне. Именитият специалист си тръгна, след като мачът срещу „Локомотив“ (Мездра) бе прекратен от фенове, нахлули на терена."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички