Ростов отмъква халф на ЦСКА


Ростов отмъква халф на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1168 0

Представителят на руския елит Ростов е готов с оферта за футболиста на ЦСКА Стивън Сънди, пише "Меридиан мач". Дефанзивният халф се е харесал на треньора Курбан Бердиев и не е изключено още до края на седмицата да стартират преговори. "Червените" са готови да се разделят с миналия през Валенсия играч за около 1 млн. евро. На този етап цената на Сънди е единствената пречка за евентуален трансфер.

Представители на Ростов ще посетят лагера на ЦСКА в Анталия, за да наблюдават играча. Преговорите между двете страни може и да продължат на място, като за целта някой от шефовете на "армейците" ще пътува за Турция.

Интерес от Азербайджан има към Еденилсон Бергонси. В канцеларията на „Армията" е пристигнала оферта на стойност 100 000 долара. Тя била отхвърлена, тъй като сума е твърде малка. Освен всичко останало Бергонси влиза в плановете на Стойчо Младенов. Бразилецът, който дойде без пари от Черно море, първоначално започваше като титуляр, но впоследствие стана със статут на резерва. Еденилсон направи добри включвания от скамейката и отново си върна доверието на треньорския щаб. До продажба обаче е малко вероятно да се стигне, ако азерите не вдигнат офертата си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички