Ривер Плейт и "Златна топка" на крака при ЦСКА


Ривер Плейт и "Златна топка" на крака при ЦСКА

1219 0

Аржентинският гранд Ривър Плейт изпрати втория си отбор в хотела на ЦСКА в курорта Сиде. Аржентинският тим ще участва в приятелски турнир с Галатасарай и Бешикташ.

Играчите на Ривър Плейт и ЦСКА се хранят в един салон. От петък при тях се настани и китайският гранд Гуанджоу, където треньор е „Златната топка" за 2006 година Фабио Канаваро. В азиатския тим играе бившият италиански национал Алберто Джиралдино. До ноември треньор на „Гуанджоу" беше Марчело Липи, който прекрати кариерата си.

Хърватинът Марио Бъркаляча подписа договор за година и половина с "червените". С привличането му селекцията на ЦСКА изглежда завършена. Не се очакват нови футболисти на този етап. Единствено ще се търси нов ляв бек, ако Тончи Кукоч бъде продаден в украински клуб. Конкретна оферта за ексцентрика обаче още няма.

От Азербайджан ще гледат на живо в Анталия халфа Борис Галчев. Сърцатият полузащитник на „червените" ги е впечатлил като визитка, но азерите искат и на живо да се убедят в качествата му, съобщава вестник "Труд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички