Рига плаши ЦСКА с нов бразилец


Рига плаши ЦСКА с нов бразилец
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1264 0

Съперникът на ЦСКА в първия квалификационен кръг на Лига Европа Рига се подсили с дефанзивен халф. Вчера латвийците успяха да привлекат бразилския полузащитник Тиаго де Алмейда Примао.

Той е роден на 11 февруари 1993 година, висок е 180 сантиметра. Играчът ще бъде картотекиран в УЕФА и ще може да се изправи срещу червените. Както е известно, преди дни Рига се раздели с украинските си асове - халфовете Валери Федорчук и Сергей Загинилов, информира "Тема спорт". За подсилване на полузащитата пък бе взет Примао. 25-годишният бразилец започва кариерата си в Коритиба, като през 2012 година записва 12 двубоя в елитната Серия А. След това е даван под наем на Фос до Игуачу, Атлетико Сорокаба и Атлетико Гоянензе.

Последният тим откупува правата му. През пролетта на 2016-а е част от катарския Оход, а след това носи екипите на Ботафого, Санта Крус и втородивизионния бразилски Лодриана. Именно от този тим преминава и в Рига. Вчера от латвийския клуб представиха официално и Веселин Бранимиров. Българският специалист, който за последно бе начело на Поморие, влезе в щаба на Михаил Коневс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички