Революцията в ЦСКА започва със среща на ръководство и фенове


Революцията в ЦСКА започва със среща на ръководство и фенове

1691 0

Ръководството на ЦСКА отново ще се довери на своите фенове за бъдещия облик на тима, след като на официалния си сайт "червените" публикуваха съобщение, свързано със среща между собствениците на тима - Ивайло Манджуков и Милко Георгиев, и представители на фен-фракциите на 31-кратните шампиони.

Срещата ще се проведе на 9-и май в 12:00 часа в баскетболната зала на "червените". На нея феновете ще могат да дадат своите предложения за визията на клуба, докато Манджуков и Георгиев ще представят своя 3-годишен план за управлението на тима.

Ето и пълното съобщение:

Искаме да ви информираме, че на 09.05.2015г. в баскетболната зала на стадион "Българска армия" от 12:00ч. ще организираме дискусионен форум с феновете. Всички официални фен клубове и фракции на любимия отбор са поканени."

"Участието ще бъде на квотен принцип - по трима представители от всяка организация. Всички акционери в клуба също са поканени. На дискусията ще присъстват господата Ивайло Манджуков и Милко Георгиев, които ще въведат привържениците детайлно в моментното финансово състояние на ЦСКА."

"Всички знаем в колко трудни времена се намира най-успешният български клуб, а вие феновете сте пример за най-страстните и обичащи клуба си привърженици, които не спират да го подкрепят по всякакви начини и навсякъде. Съдбата пожела да минем и през това и ще го направим заедно. Ще покажем на всички, че ЦСКА е по-жив от всякога!"

"На срещата господата Манджуков и Георгиев също така ще презентират своя план за развитие на клуба за следващите три години и ще представят своя екип." 

"Основната тема на дискусията ще бъде: "Как да помогнем на ЦСКА?". Умоляваме всички фенове да помислят и да дойдат заредени с ентусиазъм и конкретни идеи за спасението на нашия любим отбор. Нека отново и за пореден път да докажем, че феновете на ЦСКА сте без аналог в света. Вие сте институция!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички