Разобличиха поредната "истина" на Томов за ЦСКА


Разобличиха поредната "истина" на Томов за ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1358 0

Бившият спонсор на ЦСКА Юлиян Инджов отправи остра атака срещу Александър Томов, който само преди няколко дни нарече Инджов и Петър Манджуков "гробокопачите на ЦСКА".

Строителният магнат беше поканен на интервю в bTV, където обясни подробно колко средства са били внесени от него и Манджуков и как точно са били употребени от бившия президент на "червените".

"Г-н Томов за пореден път нагло излъга всички зрители, както и феновете на ЦСКА. Г-н Инджов, както и г-н Манджуков са давали пари не на ПФК ЦСКА, а на "Лира Инвестмънт", която е собственост на подставено лице на г-н Томов.

Това е лицето Димитър Митев, който се явява представляващ или управител на "Лира Инвестмънт". А "Лира Инвестмънт" беше собственик на мажоритарния пакет акции", сподели Инджов, който разкри и сумата, която е била даде на 31-кратните шампиони.

"Нашите пари бяха около 5-6 милиона лева, които той взе, сложи ги в ЦСКА. Срещу тия пари той взе правата на футболистите да ги продава, т.е. срещу 5-6 милиона взе права на футболисти за 20 милиона. Надявам се съдът и прокуратурата да му потърсят сметка", изрази надежда Инджов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички