Разкриха заплатата на Любо в ЦСКА, вижте колко е


Разкриха заплатата на Любо в ЦСКА, вижте колко е

2945 0

Помощник-треньорът на ЦСКА Ради Здарвков сложи край на спекулациите за какви заплати и бонуси работят Любослав Пенев и екипа му.

"Имаме договори до 31 май. Всички треньори сме подписали на минималната възможна заплата. Дори ще ви я кажа колко е - 750 лева. Никой от щаба не е водил разговори дали ще я вземе тази заплата. Говори се за някакви бонуси – 50-80 хиляди лева – няма такова нещо", разкри Здравков пред БНТ.

"За селекция в момента нямаме време да мислим. Въпросът е как да подобрим нивото на ЦСКА и евентуално да си осигурим място в Лига Европа. Навихме се да помогнем, за да може хората да се ентусиазират и тези, които могат да помогнат, да го направят. Да, има желание да останем. Но в момента няма никаква яснота, не се знае клубът в каква посока ще се насочи. Лошото е, че никой не знае колко са дълговете в ЦСКА. Трябва да се сезира прокуратурата, да се направи една ревизия. Има подводни камъни, които затрудняват ситуацията", каза още бившият национал.

"Фалит? Това е последният вариант за всеки, който обича ЦСКА. Ако класираме за евротурнирите, се надяваме това да спомогне да бъдат намерени спонсори. Знам, че хората, които сега се занимават да подобрят положението, работят по 24 часа. Дано излезем от тази ситуация", завърши Ради.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички