Рафаел Перес е пред завръщане на терена


Рафаел Перес е пред завръщане на терена

1006 0

Бранителят Рафаел Перес може да попадне в групата на ЦСКА за гостуването на Дунав, пише "Тема Спорт".

25-годишният колумбиец тренира наравно със своите съотборници през тази седмица и вече е близо до завръщане на терена. Възможността да е титуляр в Разград тази неделя обаче не е голяма и ако попадне сред 18-те, по-скоро ще остане на пейката.

Перес досега взе участие само в първия кръг при 2:0 над Славия в края на юли, но след това скъса вътрешна връзка на коляното и бе в лазарета близо 40 дни. Той мина възстановителни процедури в Германия, а започна пълноценни тренировки от вторник.

Със същата контузия като негоата е и нападателят Преслав Йорданов, който все още се възстановява, като също бе в Германия на процедури.

При положение че Перес остане на пейката срещу Дунав, в отбрана най-вероятно ще действат Дюлгеров отдясно, Чорбаджийски и Гълъбов в центъра и Недялков отляво.

Новото попълнение Станислав Манолев пък се очертава да е дясно крило, тъй като Диого Виана почти сигурно няма да попадне в групата. Португалецът не тренира на пълни обороти, защото още изпитва болки в крака. Той получи разтежение в първите минути от срещата с Локо ГО (2:0) и въпреки че мина процедури при сръбската лечителка Мариана, все още не е в достатъчно добро състояние.

Групата ще бъде окончателно определена днес от треньора Едуард Йорданеску.

Двубоят с Дунав е на 11 септември (неделя) от 21:15 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички