Пълна лудница около мача на ЦСКА с Ихтиман


Пълна лудница около мача на ЦСКА с Ихтиман

1308 0

Пълна лудница цари около мача на ЦСКА с "Ботев" Ихтиман от 4-ия кръг на Югозападната "В" група. Както Sportline пръв ви информира двубоят залегна в програмата на Канал 3 за неделя. За да не се застъпи с мача от елита Монтана - Локомотив Пд, двубоят на "червените" обаче трябва да бъде изместен от 18,00 за 15,30 чака, когато започва и прякото предеване.

Това обаче не допадна на домакините от Ихтиман. От клуба обявиха, че официално часът не е сменян, а и те са против. Дори пуснаха в продажба билетите за двубоя, който за момента остава на ст. "Локомотив" в "Надежда", макар, че и там е заложена голяма бомба, той като токът на съоръжението е спрян.

За секторите "А" и "Г" цените са 10 лв. Именно големият интерес, най-вече от страна на феновете на "червените", което ще понапълни касата на "Ботев" е и причината клубът да се откаже от телевизионното излъчване. Прякото предаване ще спре доста хора, а и часът не е от най-удобните заради очертаващата се жега. Прогнозите за неделя са 31 градуса максимална температура, което значи че ще бъде горе-долу толкова именно към 15,30 часа.

Кметът на Ихтиман Калоян Илиев вече е поръчал автобуси, които в 16,00 часа ще започват извозването на феновете от градчето до столицата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички