Пуснаха ЦСКА в почивка, Ел Маестро остана с 9 футболисти


Пуснаха ЦСКА в почивка, Ел Маестро остана с 9 футболисти
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1188 0

Играчите на ЦСКА бяха пуснати в 3-дневна почивка от треньора Нестор Ел Маестро, съобщи "Тема Спорт". Първото занимание в паузата за националните отбори ще е в сряда, 5 септември, в Панчарево.

Наставникът на "червените" ще разполага със скромна група през следващите две седмици. Цели 10 футболисти от представителния тим са с повиквателни - Бодуров, Чорбаджийски, Лясков, Малинов и Десподов при мъжете, Стойчо Атанасов при младежите, Антов при 19-годишните, както и чужденците Джеси в Гана, Секулич в Словакия и Перейра в Кабо Верде. Като прибавим към тях двамата дългосрочно контузени - Джеферсон и Енрике, се оказва, че групата на ЦСКА в момента е едва от 9 полеви футболисти и 3-ма вратари - Черниаускас, Стипица, Китанов, Дюлгеров, Гълъбов, Пинто, Бикел, Манолев, Жоржиньо, Тиаго, Мауридес и Евандро.

В паузата ще се работи върху функционалното състояние на Жоржиньо и Манолев, които все още не са на 100% след изтърпени контузии.

Наличните футболисти се възползваха от паузата, като част от тях се прибраха в родината си. Тиаго, Мауридес и Евандро останаха в България заедно със своите съпруги. Дюлгеров пък вчера разпусна с езда в компанията на приятелката си - популярната поп певица Михаела Маринова.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички