Прогноза за ЦСКА - Славия


Прогноза за ЦСКА - Славия
Снимка: БГНЕС

2104 0

Днес е дългоочакваният старт на Първа професионална лига. Във втория мач от програмата за деня от 21.15 часа  на стадион 'Българска армия" излизат един срещу друг отборите на ЦСКА и Славия.

ЦСКА - Славия, 21.15 часа, 29 юли, 2016

Домакините от ЦСКА няма да могат да разчитат за този мач на дефанзивния халф Йордан Йорданов, който отпадна от сметките заради контузия. Очакванията са наставникът на "армейците" Христо Янев да заложи на състава, който започна последната контрола срещу Удинезе.

Треньорът на "белите" Александър Тарханов ще е лишен за този мач от услугите на един от титулярните си бекове - Омар Абуд. От лагера на "белите" се заканиха, че мачът ще бъде изключително труден за ЦСКА.

Литекс не е ЦСКА? Грешите - ЦСКА не е Литекс

Исторически погледнато ЦСКА почти винаги печели първия си домакински мач. Като добавим и факта, че Славия е традиционно удобен съперник за ЦСКА, особено когато мачът се играе на стадион "Българска Армия", то определено "червените" са фаворит в мача.

Очакваната силна подкрепа от трибуните е другият фактор, който очаквам да наклони везните в полза на ЦСКА. Чисто игрово "армейците" все още не са впечатляващи, но имат нужната индивидуална класа да спечелят мача без особени проблеми.

Прогноза : Знак 1 (1.60)

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички